طرز تهیه ته چین مرغ
یکی از انواع ته چین که در کشورمان درست می شود ته چین مرغ است .که می توانیم آن را مجلسی تهیه کنیم و آن را با یک دیزاین زیبا برای مهمانهایمان سرو کنیم. از نظر برخی یکی از غذاهای خوشمزه ته چین است و ته چین مرغ و قارچ به دلیل داشتن ترکیبات خود مورد علاقه برخی قرار گرفته است.
مواد لازم ته چین مرغ برای ۴ نفر
برنج ۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پیاز یک عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
همچنین ببینید : طرز تهیه سوپ مرغ با قارچ
دستور پخت ته چین مرغ
برنج را به مرحله آبکش کرده کنار می گذاریم. مرغ را با پیاز خرد شده پخته و سپس آن را ریش ریش می نماییم. قارچ ها را خرد نموده و کمی تفت میدهیم. در ظرف جداگانه تخم مرغ و زردهها را به همراه ماست، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران مخلوط مینماییم. برنج را به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سپس کف قابلمه یا قالب فر را چرب کرده و یک لایه از مخلوط برنج را روی آن پهن میکنیم. قارچها را روی برنج ریخته و در لایه بعدی مرغ ها را اضافه میکنیم در لایه چهارم یا نهایی دوباره مخلوط برنج را میریزیم. قالب ته چین مرغ با قارچ را در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت گذاشته یا در قابلمه نچسب ریخته و با همان مدت زمان با حرارت ملایم روی شعله گاز میگذاریم تا بپزد.
منبع : وبگاه گروه آشپزی