طرز تهیه سوپ تره فرنگی
سوپ خوشمزه تره فرنگی را می توان به همراه مرغ و گوشت و یا خیلی ساده و بدون استفاده از گوشت آن را تهیه کرد و حتی از آن به عنوان یکی از وعده های غذایی شام و یا ناهار مصرف کرد تره فرنگی دارای خواصی می باشد که این موضوع می تواند یکی از عواملی باشد که باعث ترغیب برخی به درست کردن سوپ تره فرنگی شود.
مواد لازم سوپ تره فرنگی بدون گوشت
تره فرنگی یک دسته
روغن یک چهارم پیمانه
آرد نصف پیمانه
آب گوشت یا مرغ ۶ پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه ترش ۲ قاشق سوپ خوری
نان خشک سرخ ریز شده نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی بدون گوشت
تره فرنگی را شسته و قسمت های اضافه و ریشه آن را جدا می کنیم و به صورت حلقه های مساوی می بریم. سپس آن را در روغن تفت می دهیم. آب را در یک ظرف کوچک با آب سرد حل می کنیم و روی تره ها می ریزیم سپس آب گوشت یا مرغ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بخورد تا بوی خامی آرد هم برود. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. در موقع کشیدن، زرده تخم مرغ را با خامه ترش و چند قطره آبلیمو مخلوط کرده و به سوپ اضافه می کنیم. روی سوپ را با نان خشک سرخ شده تزیین می نماییم.
دستور شماره ۲
مواد لازم سوپ تره فرنگی با شیر
تره فرنگی ۵۰۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
سینه مرغ ۱۵۰ گرم
شیر ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
آب مرغ ۱ لیتر
خامه ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ تره فرنگی با شیر
در ابتدا تره ها را پاک کرد و شسته و بعد از خشک شدن خرد می کنیم پیاز را رنده کرده و به همراه تره فرنگی را تفت داده پس از نرم شدن آرد را به آن اضافه می کنیم بعد از ۵ دقیقه آنها را به آب مرغ اضافه می کنیم و بعد از کمی جا افتادن مرغ و شیر را اضافه می کنیم در پایان با اضافه کردن خامه بر آن سوپ را سرو می کنیم.
همچنین بخوانید : طرز تهیه سوپ عدس قرمز
دستور شماره ۳
مواد لازم سوپ تره فرنگی با مرغ
ران مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد
کره ۱۵ گرم
۳ تره فرنگی حلقه شده
برنج ۲ قاشق سوپخوری
آب مرغ سه و سه چهارم پیمانه
جعفری و نعنای تازه و خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
نان تست ۴ برش
سیر کوبیده یا رنده شده یک حبه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
طرز پخت سوپ تره فرنگی با مرغ
گوشت ران مرغ را كه از استخوان جدا شده است به قطعات كوچك، حدود یك سانتی متر خرد كنید. كره را در یك ظرف گود مناسب، روی حرارت ملایم اجاق گاز ذوب كنید. تره فرنگی را در كره تفت دهید تا نرم شود. برنج و مرغ را افزوده و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس آب مرغ را اضافه كنید و در ظرف را بسته، سوپ را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی كه گوشت مرغ كاملاً بپزد بجوشانید.
نان های تست را به مربع های كوچك یك سانتی متری ببرید و دور نان را دور بریزید. روغن زیتون را در تابه ای داغ كنید قطعات نان و سیر كوبیده یا رنده شده را در آن بریزید. درحالی كه نان ها را مرتب هم می زنید چند دقیقه آنها را تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. نان ها را در یك صافی بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. پس از پختن و جا افتادن سوپ، نعنا و جعفری را به آن اضافه كنید و نمك و فلفل سوپ را چشیده و مطابق ذائقه تنظیم كنید. بعد از چند جوش سوپ را در ظرف سوپخوری بریزید و قطعات نان را روی آن ریخته بلافاصله سرو كنید و یا نان را جداگانه در ظرفی ریخته همراه سوپ سرو كنید.
دستور شماره ۴
مواد لازم سوپ تره فرنگی و پیاز
کره شش قاشق غذاخوری
تره فرنگی خردشده ۴ ساقه
سیر خرد شده ۵ حبه
موسیر خرد شده ۷ عدد
پیاز بزرگ خرد شده ۲ عدد
آب مرغ ۴ پیمانه
خامه یک پیمانه
آب سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
همچنین بخوانید : طرز تهیه سوپ مرغ با قارچ
دستور پخت سوپ تره فرنگی و پیاز
چهار قاشق غذاخوری کره را در ظرفی آب کنید. تره فرنگی، سیر، موسیر و نیمی از پیاز را به آن اضافه کنید و حدود ۱۰دقیقه تفت دهید. وقتی سبزیجات نرم شدند حرارت را کم کنید تا در عرض ۲۵ دقیقه طلایی شوند. حال آب، آب مرغ و یک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید. آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود و در میکسر بریزید وقتی خوب مخلوط شد آن را کنار بگذارید. در ظرف دیگری باقیمانده کره را ذوب کنید. بقیه پیاز را تفت دهید و آن را برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. مخلوط ظرف اولی را در ماهی تابه بریزید و خامه را به آن اضافه کنید. در صورت دلخواه می توانید آن را روی حرارت ملایم بگذارید. شعله تند باعث بریده شدن خامه می شود. حال غذا را با پیاز داغ تزئین کنید.
نکته پایانی
برای اضافه کردن خامه غذا را از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه می کنیم معمولا این چنین سوپها را برخی برای مجالس خود انتخاب می کنند و قبل از اضافه کردن خامه سوپ را میکس می کنند که این موضوع تا حدی سلیقه ای می باشد.
منبع : وبگاه گروه آشپزی