طرز تهیه شربت لیموناد
لیموناد یکی از نوشیدنی هایی است که بعضی می خواهند بدانند آن چیست و چگونه تهیه می شود و آیا آن را داغ و یا سرد سرو می کنند این شربت امروزه مورد استقبال برخی قرار گرفته است و آن را به راحتی در منزل تهیه می کنند و سعی دارن تا حدالامکان این نوشیدنی خانگی تهیه کنند. نوشیدنی ها انواع مختلفی دارند که برخی بر اساس سلیقه خود یکی را انتخاب می کنند لیموناد به دلیل داشتن لیمو ترش مورد پسند بعضی می باشد.
مواد لازم شربت لیموناد برای ۲ نفر
یخ ۵۰۰ گرم
لیمو تازه ۱ عدد درشت و یا ۲ عدد ریز ( لیموی جنوب)
آب لیمو تازه ۱۰۰ سی سی ( یک فنجان )
آب ۲۰۰ سی سی ( دو فنجان )
شکر ۱۰ قاشق مرباخوری ( ۵۰ گ )
طرز تهیه لیموناد
لیمو ناد نوشیدنی سرد و ترجیهاً تابستانی است و با غذاهایی همچون ماهی و گوشت قرمز بسیار همخوان و دلچسب است تفاوت این نوع لیموناد با دیگر هم خانواده های خود در این است که در تهیه آن از خود لیمو ( پوست ، اسانس و آب ) در مخلوط کردن آن استفاده می شود و این کار طعمی گیراو گه گاه گزنده و پر به لیموناد می بخشد. برای شیرین کردن آن به غیر از شکر می توان از عسل و شکر قهوه ای نیز استفاده کرد که نتیجه ای مطلوب تر خواهد داشت و سالم تر.
به ازای هر نفر ۲۵۰ گ یخ، ۴/۱ لیموی تازه ( درشت )(برای لیموی ریز که آن را به نام شیرازی، جنوبی و یا جهرمی می شناسیم یا میناب ، ۲/۱ استفاده گردد )۵۰ سی سی ( نصف فنجان ) آب لیموی تازه و ۱۰۰ سی سی ( یک فنجان ) آب را به همراه ۵ قاشق مرباخوری شکر درون مخلوط کن می ریزیم و به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم نتیجه مخلوطی نرم و یکدست از یخ ، تکه های لیمو، شیرینی و ترشی و رنگ مایل به سبزخواهد بود وگوارا. برای تزئین لیوان آن که بهتر است از لیوان شفاف استفاده شود.
می توان یک چهارم لیموی درشت و یا یک دوم لیموی ریز رابرش زده و بر لبه لیوان قرار دهیم . این نوشیدنی بانی نوشیده می شود . این نوشیدنی در صورتی که بدون شکر و یا با میزان کمی شکر تهیه گردد نوشیدنی بسیار سالم و رژیمی خواهد بود و در تابستان داروی عطش و گرمازدگی . ( توجه شود برای تهیه این نوشیدنی از مخلوط کن استفاده گردد که امکان مخلوط و خرد کردن یخ را داشته باشد). برخی به طور کلی ترجیح می دهند که تا جایی که برایشان مقدور می باشد غذا و انواع نوشیدنی ها را خودشان تهیه کنند و برای صرف آن ها به بیرون از منزل نروند شربت لیموناد را هم می توان در خانه تهیه کرد و حتی با تزیین زیبا آن را مجلسی و خوشمزه سرو کرد.