تغذیه در بارداری

تغذیه در بارداری

دوران بارداری یکی از دوران هایی است که نیاز به مراقبت دارد تا بتوان به خوبی نوزاد را به دنیا آورد. یکی از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد تغذیه در بارداری است. رژیم غذایی در بارداری شامل مواردی می شود که دکتر توصیه می کند. در این مقاله به طور کامل در ارتباط با رژیم غذایی در دوران بارداری با شما صحبت خواهیم نمود.

تغذیه در بارداری

  • پنیر های نرم

به یاد داشته باشید که پنیر های نرم مانند فتا در طول دوره ی بارداری می تواند مخاطره ساز باشد ، پنیر هایی که با شیر غیر پاستوریزه تهیه می شوند ممکن است که حاوی باکتری لیستریا باشد ، این ماده باعث می شود که خطر سقط جنین در دوران بارداری حیات جنین را تهدید می کند ، همچنین این مورد می تواند زایمان زودرس و مرگ جنین را در پی داشته باشد . دقت داشته باشید که باید پنیر های پاستوریزه مصرف کنید و حتما کلمه ی پاستوریزه روی آن درج شده باشد .

  • خوردن تخم مرغ خام

خوردن زرده ی تخم مرغ خام همراه با شیر یا غذاهای دیگر ممنوع می باشد و در واقع یک عمل خطرناک است . در طول دوران بارداری به یاد داشته باشید که تخم مرغ نپخته یا گوشت مرغی که خوب پخته نشده باشد، به خصوص جوجه کباب، حاوی میکروبی به نام سالمونلا هستند. این میکروب برای خود مرغ ضرری ندارد اما با ورود به بدن انسان و مخصوصا زنان باردار مخاطره ساز خواهد شد . در طی دوران بارداری توصیه می شود که از مصرف تخم مرغ عسلی یا نیمرویی که زرده ی آن به خوبی چخته نشده است نیز خودداری نمایید.در ادامه باید از مصرف سس مایونز نیز پرهیز کنید زیرا این ماده ی غذایی نیز دارای مقدار زیادی تخم مرغ نپخته است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 3 =